ESTRADNJACI VOLE ROCKERE

Gobac i Huljić u zagrljaju: Evo što ih je spojilo

10.07.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Uz uspješnu glazbenu karijeru frontmen Psihomodo Popa pronalazi vremena za svoju drugu veliku ljubav, slikarstvo. Pred splitskom publikom Davor Gobac je u ponedjeljak na samostalnoj izložbi 'Volim crtane filmove' predstavio je 20 radova inspiriranih maštom dijelom temeljenom na urbanoj pop kulturi. Na izložbi su se od mnogih glazbenih kolega pojavilo tek Tonči i Ivan Huljić

Dobro raspoloženi Tonči i Ivan Huljić došli su pogledati izložbu svog rockerskog kolege Davora Gopca. S mlađim članom obitelji Huljić, Ivanom koji je poput uspješnih oca i majke počeo nizati uspjehe na glazbenoj sceni, Gobac je pozirao zagrljen i dokazao da se rockeri i estradnjaci itekako mogu slagati.

'Bilo je iznenađujuće lijepo. Gobac je vrlo talentiran, viđao sam ranije njegove radove. Izrazio sam želju da nešto kupim, ali ostat će vječno nedostupan', rekao je za tportal splitski hitmejker.

Pojavljivanje Huljićevih u splitskoj Sveučilišnoj galeriji 'Vasko Lipovac' nije slučajno. Naime, prije dvije godine Tonči i Vjekoslava Huljić ostvarili su suradnju sa Psihomodo Popom radeći na mjuziklu 'Pacijenti'.

'Budući da se radi o žestokoj pjesmi, logičan izbor bio je Davor Gobac i Psihomodo pop. Prvo su bili malo u čudu što ih ja zovem da otpjevaju moju pjesmu, no kad su je čuli, dvojbe nije bilo. Dok smo snimali, čak su oni pokušavali izvesti nježniju verziju 'Psihopata', no ja sam inzistirao na tome da to bude snažnije, pravi žestoki rock. Jako sam zadovoljan kako su je izveli', tada je izjavio Tonči Huljić.

  • +9
Davor Gobac izložba Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL