u dvoje je ljepše

Glumica raznježila fanove preslatkom fotografijom blizanki

24.07.2017 u 18:55

Bionic
Reading

Glumica Mirna Medaković počastila je fanove na Instagramu fotografijom nerazdvojnih kćerkica koje su odlučile 'ubiti oko' u dvoje

Nakon što je početkom travnja na svijet donijela blizanke Kaju i Zoru, glumica Mirna Medaković Stepinac dobila je ulogu života - postala je majka. Lijepa glumica i zagrebački ekonomist Hrvoje Stepinac s nestrpljenjem su očekivali dolazak kćerkica, stoga i ne čudi njihovo veselje koje mama Mirna rado dijeli s prijateljima i fanovima na društvenim mrežama.

Nakon što je nedavno po prvi put objavila zajedničku fotografiju svojih djevojčica, glumica je raznježila fanove novom fotografijom blizanki koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Djevojčice Kaja i Zora ne razdvajaju se čak ni kada spavaju, barem ako je sudeći po fotografiji na kojoj blizanke spavaju u prisnoj pozi. 'Osloni se na mene sad ti...', napisala je ponosna mama ispod dirljive fotografije. S obzirom na to da je privrženost izraženija kod blizanaca nego li kod ostale braće i sestara, uopće ne čudi kako su Kaja i Zora odlučile 'ubiti oko' u dvoje.

..osloni se na mene sad ti.. 😍 #babySteps 🐸🐸 u haljinama s istoka 😉 hvala vam @lucka85 & @gajo4256 😘

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

Iako imaju nepuna četiri mjeseca, preslatke blizanke već sada znaju kako je u dvoje sve ljepše, a ponosna mama spremno čeka zabilježiti svaki njihov zajednički korak. Odjevene u šarene haljine koje su na poklon stigle s Istoka, djevojčice su šarmirale Mirnine fanove i zaradile lavinu slatkorječivih komentara.