mlada mama

Mirna Medaković: Rođendanske čestitke pristižu sa svih strana

20.06.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica Mirna Medaković Stepinac uživa u najljepšem periodu života. Početkom travnja na svijet je donijela dvije djevojčice Kaju i Zoru te će usljed silnih obaveza, brige oko kćerkica koje uključuju neprospavane noći i stalan umor, danas proslaviti svoj 32. rođendan. Za tportal je ispričala kakve poklone voli i što joj je najljepše u godinama u kojima je sada

'Rođendan ću proslaviti sa suprugom i kćerima, a za vikend ću proslaviti s prijateljima. Sebi za rođendan želim da curama što prije prođu grčevi i da malo više spavaju', izjavila je glumica za tportal.

Na svom proflu na Instagramu Mirna Medaković je povodom svog velikog dana, objavila preslatku fotografiju jedne od svojih djevojčica koja je raznježila njezine prijatelje. Lijepoj glumici rođendanske čestitke od jutra stižu sa svih strana, a dobre želje uputili su joj Ana Begić Tahiri i Bojana Gregorić Vejzović. Mirna je u svojim komentarima duhovito napisala da joj je ovo najglasniji rođendan do sada.

Zaboravile smo mamin rođendan 😉 #babySteps 🐸🐸

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

Kad je riječ o poklonima, simpatičnu glumicu razveselit će razni.

'Mene vesele pokloni veliki, mali, napravljeni, kupljeni. Veseli me kad mi netko ima potrebu nešto pokloniti', otkrila je glumica.

Ispričala je i što su joj donijele tridesete.

'Svaka godina koja dođe mi je najbolja, uvijek mislim da mi je trenutačno najbolje u životu', kaže inače jedna od naših najzaposlenijih glumica.