NE SKRIVA SREĆU

Mirna Medaković fotografijom kćerkica raznježila obožavatelje

02.07.2017 u 19:12

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica Mirna Medaković Stepinac uživa u najljepšem periodu života. Početkom travnja na svijet je donijela dvije djevojčice Kaju i Zoru, a fotografijom preslatkih blizanki raznježila je obožavatelje

Lijepa je zagrebačka glumica nakon saznanja da nosi blizance bila u laganom šoku. Dva para cipelica, dva krevetića, dvije uplatnice za vrtić, dva bicikla… bile su joj prve pomisli nakon što je doznala da čeka blizance. Prvotni šok i nevjerica ubrzo su se pretvorili u veliko veselje te su ona i njen suprug, zagrebački ekonomist Hrvoje Stepinac s nestrpljenjem iščekivali dolazak princeza.

Početkom travnja na svijet je donijela djevojčice Kaju i Zoru, a da uživa u majčinstvu zagrebačka glumica potvrdila je fotografijom na Instagramu kojom je očekivano zaradila mnoštvo lajkova i lijepih komentara.

Moje 🐸🐸, moje guzičice. ❤ #babySteps

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

Poput brojnih fanova na Instagramu, preslatku fotografiju Mirninih kćerkica također su prokomentirale njezine glumačke kolegice Bojana Gregorić Vejzović i Petra Kurtela koja će ovog kolovoza po prvi put postati majka.