POSTALA JE MAMA

Glumica Petra Kurtela rodila sina Relju

17.08.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Nakon dugog iščekivanja zagrebačka glumica Petra Kurtela jutros je u 35. godini postala prvi put mama. U zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila je sina, kojeg su sretni roditelji nazvali Relja

Kako donosi Story.hr, 34-godišnja zagrebačka glumica Petra Kurtela danas je u 6 sati ujutro u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila svoje prvo dijete. Petra i njezin dečko Igor Banović postali su roditelji dječaka Relje.

Živ, zdrav i lav. Naš Relja❤️

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)

Posljednjih dana trudnoće Petra je odbrojavale sate do upoznavanja sa sinom, a čak su je i prijateljice na Instagramu ispitivale ima li kakvih naznaka da bi do poroda moglo uskoro doći.

Igor u shoppingu 🛒🙈 #babyclothes #dadysboy #matchingoutfits

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)

Da je trudna, javnosti je otkrila njezina kolegica Vanda Winter, koja je na svom Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj su obje bile u drugom stanju.

'Ulazim u 15. tjedan trudnoće i osjećam se grozno. Nikako da prestanu slabosti i mučnine. Brojim dane da prestanu. Nisam znala da je ovakav izazov biti trudna, da se samo žalim i da govorim okolo da nikome ne preporučujem', rekla je za tportal Petra Kurtela kada se doznalo da je trudna.

  • +31
Sva lica Petre Kurtele Izvor: Promo fotografije / Autor: Ino Zeljak

O ozakonjenju višegodišnje veze s Igorom ne razmišlja. Tada je rekla: 'Nisam od formalnosti, a i to mi je trenutno na kraju pameti. Sada razmišljam samo kako izdržati dan. Korak po korak.'