VELIKA PROMJENA

Glumac Slavko Sobin na jesen okreće novu životnu stranicu

14.06.2020 u 14:09

Bionic
Reading

Slavko Sobin, omiljeni glumac najpoznatiji po ulozi fotografa Đermana Kurtele Žungula iz serije 'Crno-bijeli svijet', čeka veliki izazov na jesen

Glumac je u intervjuu za Gloriju otkrio sve o planovima za budućnost te otkrio kako će se u rujnu preseliti na selo gdje je kupio kuću.

Markantni Dalmatinac je između ispričao kako će se na jesen s udomljenim kujicama Bubom i Marom preseliti u kuću s vrtom u okolici Zagreba te proizvoditi hranu.

Sobinu koji je živio u rodnom Splitu i Zagrebu ovo je prvi put da će iskusiti život na selu koje je dovoljno blizu grada da može svakodnevno ići na posao, ali i dovoljno daleko da ima osjećaj kako se maknuo iz metropole.

Svestrani glumac imat će pune ruke posla u sljedećim mjesecima.

S kolegicom Ecijom Ojdanić, piše Gloria, priprema predstavu čija je premijera najesen, krajem godine planira objaviti prvu knjigu za djecu, čeka ga projekt na Novoj TV, a i snimanje četvrte sezone 'Crno-bijelog svijeta'. Zbog uloge u HRT-ovom serijalu kosu je obojio u plavo jer je, kaže, spreman na sve preobrazbe dok god mu ne ugrožavaju zdravlje.