HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU

Gledatelji i žiri izabrali top deset

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.04.2011 11:11
  • Objavljeno 23.04.2011 u 00:53
Ecija Ivušić i Ivan Šarić (1)

Ecija Ivušić i Ivan Šarić (1)

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Večer su otvorili svi kandidati koji su otpjevali 'Farework'. Nažalost, vatromet je izostao, pa su isporučili samo prskalicu. No kasnije su se ipak iskupili za prvu grešku. Bilo je napeto!!!

Ivan Šarić je odlično odradio svoj voditeljski debi. Ecija se držala provjerenih stvari u backstageu, koljena joj nisu klecala, pa joj ništa ne stoji na putu da drugi put još više zasja. Simpatičnim pitanjima probavala je slomiti tremu kandidata...

Neki kandidati osvojili su glasove svojom preobrazbom, a neke je ipak pojela trema. Prva je nastupila Mandura Ana koja je pjevala pjesmu ‘Release me’ Agnes Carlsson. Nije joj bilo nimalo lako, što možemo pripisati tremi koja ju je malo pojela. Žiri na njoj nije oštrio zube, jer su bili svjesni činjenice da je probila led.

Ivan Delić iz Rijeke osvojio je dosta srca gledateljica. Svojim samouvjerenim nastupom uspio je osvoji žensku stranu žirija. Pjevao je 'Use Somebody' grupe Kings of Leon. Ivanu je ljubio u ruku, kretao se po cijeloj pozornici, a ni Tony nije ostao ravnodušan. Nije mogao vjerovati da je netko tako opušteno odradi prvi put na stageu.

Goran Jakus/PIXSELL

Goran Jakus/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL

Valentina Trstenjak pjevala je na Rihanninu pjesmu 'Only girl' te je svoje minute baš tako iskoristila. Žiri je bio zadovoljan.

Frane Brajković dobio je kompliment da je njegov nastup bio najzreliji, a njegove tenisice digle su dosta buke. Žiri nije ostavio ravnodušnim. Pjesma 'Prayin' repera Plana B bilo je osvježenje.

Maja Bajamić odradila je savršeno pjesmu Alicije Keys i Jay Z-ja 'Empire State of Mind'. Tony joj je rekao da je pokazala najzreliji glas večeras, a ni publika joj nije ostala dužna.

Daniel Dizdar izveo je u svom stilu pjesmu 'Forget You' Ceeja Lo Greena. Iako Ivana nije bila zadovoljna, Tony, kao predsjednik žirija, je. 'Ovu pjesmu ne može nitko otpjevati bolje od tebe i originala. Ti si meni tip kojeg bih pitao da ga posvojim i da me zabavlja cijeli dan.' Tony je možda našao favorita.

Ines Huskić definitivno je najviše dala sebe u koreografiji. Pjesmu Jessie J 'Do It Like A Dude' odradila je frajerski. 'Imaš gard i bezobrazluk, za mene si najkompletnija od svih do sada', komentirao je Tony.

Tehari Sanuri bio je također dosta samouvjeren. Kao da to radi svaki dan. Žiri ga je hvalio. Pjesma 'Whataya Want from Me' Adama Lamberta bila je kao skrojena za njega.

Romana Pavliša pjevala je pjesmu Lady Gage 'Born this way'. Pjevački nije bilo loše, a utjelovila je Lady Gagu i stajlingom. Nastup je bio zabavan.

Mark Marku izabrao je pjesmu koja mu je sigurno pomogala se dodvori curama. Obratio se na albanskom te pozvao da svi njegovi sugrađani glasaju za njega. Bruno Mars odveo ga je pod zvijezde.

Mijatović Milijana najveća je tranformacija showa. Za Pretty Reckless 'Make Me Wanna Die' obukla se u vamp stilu te dala sve od sebe. Rekla je da ne voli pop. Za jednu djevojku koja ima samo 16 godina dobila je najviše komplimenata za stav.

Kristian Marolt, mali Justin Bieber, dao je svoj maksimum. 'Svaka bi ti majka dojke dala da se napiješ', rekao je Fox, a Ivana je dodala da je bilo zavođenja. Usherova pjesmu 'DJ Got Us Falling In Love Again' bio je dovoljan za prolazak dalje.

Katarina Đuderija izabrala je žestoku pjesmu, trudila se ne pokazivati tremu. Uspjela je, barem u tome. Pjevala je 'Well, Well, Well' pjevačice Duffy.

Goran Kos dao je najemotivniji nastup večeras. 'Bojala sam se za tebe', rekla je Ivana, no sve je palo u vodu. Sve je osvojio svojom teškom pričom.

'Fox ne zna sebi izabrati košulju, pa bolje glasujte za svoje favorite', dobacio je Ivan Šarić te ponovio da gledatelji mogu spasiti čak sedam kandidata, a troje spašava žiri.

Marcela Oroši prestavila se u pop stilu, iako su svi očekivali da krene s rockom jer ju je Tony proglasio Alanis Morisset. Predstavila se s pjesmom 'Monday morning' Melanie Fione.

'Danas je dan' je himna treće sezone, a kandidati su je izveli s puno smijeha i zabave.
Mark Marku je prvi saznao da je prošao, zatim su među deset našli svoje mjesto i Marcela Oroši, Kristian Marolt, Ines Huskić, Goran Kos, Maja Bajamić, Sunari, Romana Pavliša, Ivan Delić, Maja Bajamić i Daniel Dizdar

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi