OBARA REKORDE

Gledate li i vi seriju 'Manifest'? Nakon treće sezone iznenada je ugašena, a onda ju je preuzeo Netflix i sad je broj 1 u cijelom svijetu

11.11.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Serija 'Manifest' krenula je na NBC-u 2018. godine, ali je nakon treće sezone iznenada ugašena. Preuzeo ju je Netflix i s nedavno objavljenim prvim dijelom završne četvrte sezone dobio trenutno najgledaniju seriju u svijetu

'Manifest' je priča o skupini stranaca koji se nađu na istom letu od Jamajke do New Yorka. Kad slete, misterioznih pet godina nakon polijetanja, putnici se smatraju mrtvima.

Pokušavajući se maknuti dalje od toga što se zapravo dogodilo, i ponovno se integrirati u društvo, putnici famoznog leta 828 doživljavaju čudne fenomene, poput vizija budućnosti.

NBC je gledatelje nakon treće sezone ostavio u velikoj neizvjesnosti, a nekoliko dana kasnije priredio im je užasan šok. Pod izgovorom loše gledanosti, serija 'Manifest' je otkazana, a ta nedorečenost nije izjedala samo gledatelje, nego i glumce serije.

Seriju je potom preuzeo streaming div, a glumica Melissa Roxburgh, koja glumi Michaelu Stone, kaže da nije mogla vjerovati kad je vidjela cijeli 'Manifestov' katalog na Netflixu.

'Poslala sam poruku showrunneru Jeffu ​​Rakeu i rekla mu da uključi TV. Oboje smo se pitali otkud sad ovo, jednostavno nismo mogli vjerovati', izjavila je Roxburgh za The Hollywood Reporter.

Roxburgh se osvrnula i na kraj treće sezone, kazavši kako je bilo doista užasno jer je pandemija Covida bila na vrhuncu pa se nisu mogli ni oprostiti na završnom partyju.

'Jednostavno smo zaključili sezonu i to je bilo to. Da smo tako završili seriju, svi bismo bili malo depresivni. Sretna sam što nas je Netflix vratio, ne samo da završimo priču, već i da se svi lijepo oprostimo', kaže Roxburgh.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Netflix je ovih dana objavio prvi dio završne četvrte sezone serije i već sada mogu otvoriti šampanjac.

'Službeno je: Manifest je serija broj 1 na Netflixu u cijelom svijetu s više od 57 milijuna sati emitiranja', potvrdio je streaming div.

Euforični obožavatelji serije u iščekivanju drugog dijela četvrte zazivaju još jednu sezonu.