NOVI ODABRANIK

Glazbena diva pronašla sreću sa saudijskim milijarderom

28.06.2017 u 19:32

Bionic
Reading

Zanosna pjevačica Rihanna zasitila se samačkog života, a ljubavnu sreću potražit će ovoga puta u zagrljaju saudijskog milijardera s kojim je teško obuzdavala strast u bazenu tijekom zajedničkog odmora u Španjolskoj

Kako otkriva Daily Mail, Rihannina nova ljubav je Hassan Jameel, saudijski poduzetnik koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik obiteljske tvrtke Abdul Latif Jameel, jedne od najvećih tvrtki na svijetu.

Bogatstvo obitelji Jameel, kojega će jednoga dana naslijediti Hassan, procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara, a stekli su ga zahvaljujući ugovoru njihove tvrtke o pravu na distribuciju Toyotinih automobila u Saudijskoj Arabiji.

Obiteljski posao započeo je 1955. godine Hassanov djed Abdul Latif Jameel, stekavši ekskluzivna prava za prodaju Toyotinih automobila u Saudijskoj Arabiji. Tada je to bila nepoznata marka u tom dijelu svijeta pa je njegovo zastupstvo od prve narudžbe uspjelo prodati tek četiri vozila. Posao je u međuvremenu krenuo, a tvrtka danas distribuira vozila u još sedam zemalja.

Iako je par pokušao svoju romansu držati podalje od očiju javnosti, postoje naznake da bi Hassan za Rihannu mogao biti onaj pravi. Kako je The Sunu potvrdio izvor blizak pjevačici, prijateljima je rekla da je zaljubljena, što potvrđuje i njezina smušenost.

Rihanna je na bazenu privatne luksuzne vile bila potpuno opuštena i nije nimalo marila za svoju mokru kosu i prirodne kovrče dok je gnjurila s novim odabranikom, a svaki je njegov zagrljaj odobravala uz obilje smijeha.

U pauzama ljubljenja, strastveni se dvojac osvježavao šampanjcem, a nije im dugo trebalo da omotani u ručnike šmugnu u privatnost luksuzne vile.

#rihanna + ❓ Who is this man? 🤔

Objavu dijeli WELCOME TO REALITY (@celebface)

Hassan je u srpnju prošle godine viđen u Londonu sa supermodelom Naomi Campbell na British Summer Time Festivalu, dok je Rihanna krajem listopada prošle godine prekinula isprekidanu romansu s reperom Drakeom.

Pjevačica je bila u vezi s Leonardo DiCaprio i Travis Scottom 2015., a imala je kratku romansu sa zvijezdom bejzbola Mattom Kempom 2010. godine. Najupečatljivija je ostala njezina dugogodišnja veza s R&B zvijezdom Chrisom Brownom, koja je okončana 2009. nakon svađe koja je eskalirala Brownovim nasilnim ponašanjem i nanošenjem ozljeda pjevačici.

  • +3
Golišava Rihanna Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram