u najljepšem društvu

Nova faza života: Gisele Bündchen proslavila rođendane djece u Disney Worldu

12.12.2023 u 15:06

Bionic
Reading

Dok se njen bivši suprug Tom Brady družio sa supermodelom Irinom Shayk, lijepa 43-godišnja manekenka uživa na 'najsretnijem mjestu na svijetu'

Gisele Bündchen na društvenim mrežama podijelila je fotografije iz najposećenijeg tematskog parka na svijetu na Floridi s 11-godišnjom kćeri Vivian i 14-godišnjim sinom Benjaminom.

Jedna snimka prikazuje braću i sestre - koji su oboje slavili rođendane početkom prosinca - kako se drže za ruke s prijateljima ispred dvorca Pepeljuge, a na drugoj je uhvaćen slatki zagrljaj između Benjamina i njegove mame. Također je podijelila snimku iz safarija parka, kao i fotografiju svog sladoleda u obliku Mickeyja Mousea.

'Još jedna godina i evo nas opet da proslavimo dječje rođendane! Odlično smo se proveli', poručila je Gisele. U međuvremenu, njezin bivši suprug, najtrofejniji igrač u povijesti američkog nogometa i jedna od najvećih sportskih zvijezdi u Americi, Tom Brady 'uhvaćen' je dok je došao po Irinu Shayk (s kojom je ljetos imao romansu) ispred hotela u kojem je odsjela u Miamiju. Pokušali su se sakriti od paparazza, no nije im najbolje uspjelo. Dan prije dvojac je viđen i na tulumu Leonarda DiCaprija.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Gisele se pak povezuje s instruktorom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom, s kojim se često može vidjeti u javnosti, ali i na putovanjima, među kojima je i ono u Kostariku, gdje su ih fotografi ulovili ovog proljeća. U rujnu je otvorila dušu za CBS i rekla da je sretno nastavila novu fazu svoga života.

  • +5
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia