skromnost prije svega

Gibonni: 'Ja sam samo futrola, pjesme su bitne'

01.06.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Naš slavni pjevač će u listopadu održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni, no za njega i manji prostori i intimniji nastupi imaju svoj draž. Zlatan Stipišić Gibonni otkrio je da je na neki način praznovjeran, što mu znači popularnost te kako u svojoj djeci prepoznaje sebe

'Mali koncert je kao da kuhaš doma za ekipu pa otkriješ iz čista mira da je netko vegetarijanac i onda ti je lako reagirati, naći sira u frižideru pa si malo pomoći time', izjavio je Gibonni za InMagazin Nove TV, dodavši kako su veliki koncerti poput svadbi.

A veliki koncert jedan od naših najplodonosnijih autora imat će 21. listopada u zagrebačkoj Areni. Otkrio je i dosad nepoznat detalj iz svoje karijere.

'Pazim da mi datum bude neparan, ne znam zašto. Sve što sam radio bilo je neparno. (smijeh) Ne znam objasniti. I ne treba, jer je praznovjerje samo po sebi suludo', objasnio je skromni glazbenik koji i o svojoj popularnosti razmišlja na neobičan način.

'Tu sam samo futrola, pjesme su bitne. Čak bih izdržao bez problema da sam uspio naći nekog pjevača koji bi to donio s hrabrošću i otpjevao sve te neke pjesme koje su bile moje. Mogao bih izdržati da ja stojim doma i da to netko drugi pjeva', izjavio je Gibo.

  • +4
Koncert Gibonnija povodom rođendana Obiteljskog radija i Antene Zagreb Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić/PIXSELL

Najdraže suradnje su mu one s Oliverom Dragojevićem i Damirom Urbanom, koje smatra prijateljima, te s Dinom Dvornikom, za koje je rekao da su bile pravi lunapark. Uz prijatelje, Gibonniju je iznad svega važna obitelj. A u svojoj djeci prepoznaje i neke svoje osobine.

'Ne znam bi li to trebalo ispravljati ili ne, ali jako se vežu uz ljude', otkrio je Gibonni, što smatra dobrom osobinom.