NA JUGU HRVATSKE

Gerard Pique uživa na odmoru u Dubrovniku: Morske radosti u društvu lijepe Clare i obitelji

07.09.2023 u 09:31

  • +73

Gerard Pique i Clara Chia u Hrvatskoj

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ovog ljeta naša je obala postala 'it' destinacija, a u ljepotama našeg plavog Jadrana uživala je i nogometna zvijezda Gerard Pique. Umirovljeni je nogometaš u Dubrovnik poveo svoju obitelj, ali i mlađahnu partnericu Claru Chiu, koja je svakako zaslužila malo opuštanja nakon izazova s kojima se suočavala tijekom godine

Bivši nogometaš Gerard Pique krajem kolovoza stigao je u Hrvatsku s novom djevojkom Clarom Chiom Marti i ostatkom svoje obitelji. Zaljubljeni par, njegovi roditelji, brat Marco i šogorica María Valls smjestili su se u okolici Dubrovnika, a boravili su na jahti Relax, s koje su uživali u lako dostupnim morskim aktivnostima.

Par je snimljen u okolici Dubrovnika kako uživa u aktivnostima poput vožnje na SUP-u, koji su naizmjence veslali, ali i u ronjenju te opuštenom brčkanju u moru. Pique je nekoliko puta nježno pomogao svojoj voljenoj te pokazao svoju nježnu džentlmensku stranu.

Njihov put u društvu njegove obitelji potvrda je da je 24-godišnja studentica već dobro prihvaćena te da su stvari među njima dovoljno ozbiljne da je povede na obiteljsko ljetovanje. Otkriveno je i da se Chia Marti sjajno slaže s Piqueovom šogoricom Marijom.

Za par je odmor u Hrvatskoj došao kao sjajno zajedničko vrijeme opuštanja, tijekom kojeg su mogli zaboraviti na dramu koju su proživljavali tijekom godine. Naime, nakon što je Shakira otkrila da ju Pique vara, priredila mu je pravi osvetnički show, a njezini obožavatelji i dandanas skandiraju njezino ime čim ga vide.