U DOKUMENTARCU

Georgina Rodriguez progovorila o trenutku kada je izgubila sina: 'Pitala sam se kako ću dalje živjeti'

25.09.2022 u 18:20

Bionic
Reading

U novoj epizodi Netflixovog dokumentarca o životu djevojke Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez progovorila je o najtežem životnom periodu i trenutku kada je u travnju na porodu izgubila njihovog sina

28-godišnja Georgina Rodriguez, djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, u svom je dokumentarcu, kojeg snima za Netflix, gubitak sina opisala kao 'najgori trenutak u svom životu'. Manekenka, koja već s Ronaldom ima kćerkicu Alanu Martinu, u travnju ove godine imala je novi termin poroda.

Ovoga su puta ona i Ronaldo željno iščekivali blizance, dječaka i djevojčicu, a iako je cijela trudnoća prošla dobro, pri porodu je dječačić preminuo, te je Georgina kući stigla samo s kćerkicom, koju su nazvali Bella Esmeralda.

Trenutak kada je doznala da im je sin preminuo, Georgina kaže kako nije znala hoće li moći dalje živjeti, a uspjela je, priznaje, samo zahvaljujući ljubavi i velikoj podršci cijele obitelji, zbog kojih je krenula dalje.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Upravo ti detalji naći će svoje mjesto u novim epizodama dokumentarne serije 'I Am Georgina', koja se prikazuje na Netflixu.

'Život mi je dao tako puno u kratkom vremenu. Ove sam godine iskusila najbolji, ali i najgori trenutak u životu i to u isto vrijeme. Velik dio mog srca se slomio i pitala sam se hoću li moći i kako nastaviti dalje', govori u isječku Georgina Rodirguez.