STARE USPOMENE

Georgina Rodriguez kao tinejdžerica: Prije nego se spetljala s nogometašem, bila je prodavačica, a bavila se i baletom

19.10.2022 u 09:19

Bionic
Reading

O sadašnjem životu Ronaldove zaručnice gotovo se zna sve, a čak je snimila i reality show u kojem je pokazala luksuz u kojem uživa. No o njenom djetinjstvu i tinejdžerskim danima ne zna se puno

Mnogi nije poznato da je od svojih najranijih dana gajila veliku ljubav prema plesu i pohađala plesnu školu Susana Ara u Španjolskoj. Danas se Georgina Rodriguez rado sjeća tih vremena.

Fanovima na Instagramu pokazala fotografiju iz tinedjdžerskih dana na kojoj izvodi plesnu baletnu točku u crno-crvenom kostimu i svijetlim baletnim cipelicama, sa punđom u kojoj je zataknula crveno pero.

Prošlog mjeseca je s fanovima podijelila vijest kako je ostvarila svoju davnu želju. 'San je postao stvarnost', objasnila je. Objavila je fotografije i snimku iz londonske operne kuće Royal Opera House te je pokazala da je zaplesala na pozornici u baletnim papučicama. Susrela se i s glavnom balerinom Kraljevske baletne škole, Marianelom Nunez.

'Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Nitko pri mom rođenju nije rekao da ću biti lijepa. Uvijek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Nitko nije savršen, ali smo unikatni', izjavila je svojevremeno. Od kad je Ronaldo ušao u njezin život, promijenila je stil života i puno truda uložila u svoj izgled. Osim najskupljih brendova koje si sad može priuštiti, promijenila je i fizički izgled. Ima puno bogatiji dekolte nego ranije, a smanjila je nos i povećala usnice.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA