30 godina kasnije

Gdje su danas i što rade glumci iz serije 'Puna kuća'

10.03.2017 u 14:42

Bionic
Reading

Krajem 90-ih godina prošlog stoljeća, upravo je humoristična serija 'Puna kuća' bila odskočna daska sestara blizanki Mary Kate i Ashley Olsen koje su se nakon niza dječjih filmova posvetile modnom biznisu i nastavile graditi uspješno poslovno carstvo. Osim njih, serija je proslavila i mnoge druge glumce, poput Johna Stamosa i Candace Cameron Bure. Kako izgledaju danas i čime se bave, pročitajte u nastavku

Popularna serija iz 90-ih 'Puna kuća' počela se prikazivati davne 1987. Proslavila je mnoge zvjezdice poput danas slavnih blizanki Mary Kate i Ashley Olsen, zatim glumicu Candace Cameron Bure i neodoljivo zgodnog Johna Stamosa.

Tada malene Mary i Kate tek su krenule u pohod na Hollywood. U seriji se pojavljuju kao neodoljiva beba Michelle, a proslavile su se i filmom 'Putovnica za Pariz' te glumile u još dva televizijska serijala, nakon čega su postupno napustile glumački svijet i okrenule se modi. Sestre Olsen danas su uspješne modne dizajnerice i vlasnice luksuznih brendova Elizabeth and James i The Row.

Od 2015. Mary Kate je u braku s francuskim bankarom Olivierom Sarkozyjem, polubratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja te sada živi mirnim životom daleko od medija pokušavajući balansirati između obiteljskog života i karijere.

Ljubiteljima serije najviše poznat kao zgodan ujak i glazbenik Jesse, 53-godišnji John Stamos ostao je na malim ekranima pa smo ga tako mogli pratiti u epizodama Foxove serije 'Kraljice vriska'. Zanimljiviji detalj je taj da ga je bivši predsjednik Barack Obama prozvao najzgodnijim Grkom u Americi.

Njegov vršnjak i kolega Dave Coulier svima je poznat kao ujak Joey i dalje je aktivan u ovoj industriji te se pojavljuje u brojnim TV emisijama i serijama, no ostao je vjeran svojoj prvoj ljubavi komediji, stoga se okušao i kao stand-up komičar.

#tbt to when @dcoulier directed one of our episodes of #FullerHouse 🎬. ❤️ me some #davecoulier

Objavu dijeli Virginia Williams (@virginiawms)

Glava kuće u seriji, tata Danny, također je ostao u glumačkim vodama, i to većinom u serijama slične tematike. Osim toga fanovi ga pamte i po tome što je glasom oživio starijeg Teda Mosbyja u devet sezona poznate serije 'Kako sam upoznao vašu majku'.

Sigurno se pitate i gdje je najstarija kćerka tate Dannyja, poznatija pod nadimkom D. J. Glumica Candace Cameron Bure koja je utjelovila taj lik samo godinu dana nakon što je serija završila, stupila je u brak s hokejašem Vareliom Bureom s kojim ima troje djece. Odglumila je još nekoliko uloga, a onda se posvetila obitelji. Posljednje ju je javnost mogla pratiti u američkoj verziji natjecateljskog showa 'Ples sa zvijezdama'.

Jodie Sweetin u popularnoj seriji igra mlađu sestru, a šokirala je javnost priznanjem da se borila protiv ovisnosti o drogama što je opisala u svojoj knjigu. Prošle se godine zaručila s dugogodišnjim dečkom Justinom Hodakom te u siječnju 2016. postala i mama dviju djevojčica.

Muški dio publike sigurno je pamti kao zgodnu ujnu Becky, no Lori Loughlin mogli smo vidjeti u brojnim serijama. U braku je s dizajnerom Mossimom Giannullijem još od davne 1997., a imaju i dvoje djece, Isabellu i Oliviju.

Meeting Charlie @todayshow was a real treat! @todaypuppy 🐶❤️

Objavu dijeli Lori Loughlin (@loriloughlin)

Ljubitelji serije pamte je kao smotanu Gibblericu, a glumica Andrea Barber sada je mama dvoje djece koje je dobila sa suprugom Jeremyjem Rytkyjem. Magistrirala je na Sveučilištu York u Engleskoj te radi u administraciji na Whittier Collegeu.