PROMJENA IMIDŽA

Ovako su Melania i Ivanka Trump izgledale s tamnom kosom

10.03.2017 u 12:54

Bionic
Reading

Prvu damu Amerike Melaniju Trump gotovo je nemoguće uhvatiti s lošom frizurom. Uvijek je lijepo dotjerana i savršene frizure, no bivša slovenska manekenka ne tako davno bila je brineta. Javnosti najpoznatija Trumpova kći Ivanka u mlađim je danima također eksperimentirala s bojama kose dok nije pronašla idealnu plavu nijansu

Melania Trump kao brineta? Sigurno se rijetko tko sjeća kako je trenutačno najpopularnija prva dama izgledala drugačije boje kose.

Posljednjih nekoliko mjeseci sve su oči uprte u ovu ljepoticu i svaki njezin potez pomno se prati. Već neko vrijeme ima svjetliju nijansu kose, a nedavno ju je dodatno posvijetlila, no fotografije iz 2004. podsjetile su nas da je 47-godišnja Melania nekad bila gotovo crnka.

Tada smo je mogli vidjeti u malo manje sofisticiranim izdanjima nego što je to slučaj danas. Lijepa Slovenka s vremenom je izgradila prepoznatljiv, elegantni damski stil pa danas prva dama, složit će se mnogi, izgleda bolje no ikad.

Melania je već godinama vjerna istom frizeru, Izraelcu Mordechaiju Alvowu koji ju je učinio prepoznatljivom po blagim plavim uvojcima.

Ivanka Trump, kći novoizabranog američkog predsjednika koja kao da je u vječitom modnom natjecanju s Melanijom, također je u ranijim danima svoje mladosti eksperimentirala s bojama kose. Ona je najstarija Trumpova kći i otkako je njezin otac izabran za predsjednika, logično, u središtu je pozornosti, najviše zbog svog modnog stila i brenda.

Ova 35-godišnja poduzetnica i majka troje djece, koje odgaja u braku s investitorom Jaredom Kushnerom, s godinama je izgradila profinjen i elegantan stil, no nije uvijek bilo tako. Davne 1999. Ivanka se svijetu pokazala u novom izdanju kao brineta, no ubrzo je shvatila kako malo ima prirodnih plavuša i vratila se svojem izvornom izgledu kojem je ostala vjerna i danas.

Poznate žene obitelji Trump, svakako bolje izgledaju u svjetlijim tonovima.

Fall prints have arrived! #WearItToWork

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)