sve loše je sada iza njih

Frano Lasić objavio ime sina, ali i otkrio kako su nekoliko dana uoči njegovog rođenja on i supruga Milena proživljavali pravu dramu

21.12.2020 u 14:29

Bionic
Reading

Domaći glumac i glazbenik krajem studenog postao je tata u 67. godini. No porod njegove 30 godina mlađe supruge, Milene Lasić, nije prošao u najboljem ozračju. Kako su oboje otkrili, beogradska likovna umjetnica je netom prije poroda saznala da boluje od Covida-19

'Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo', izjavio je Frano Lasić za Novu S.

Na svom Instagram profilu, gdje inače nije pretjerano aktivan, danas je objavio da dječačić ima 22 dana i da su presretni, a potom je otkrio i ime svog sina - Nikolas.

O svom stanju je progovorila i Milena Lasić. 'U ponedjeljak ujutro izgubila sam osjet okusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedelje počeo porođaj', ispričala je Milena Lasić za Blic. Rodila je pod spinalnom anestezijom.

'Vidjela sam bebu na sekundu. Zato sam i željela spinalnu anesteziju da bih mogla vidjeti bebu po rođenju. A u skladu s protokolom koji važi za porodilje s covidom, odmah su je odveli iz porođajne sale i sina sam vidjela kada sam izašla iz rodilišta - četiri dana kasnije', rekla je. Porođaj je protekao u najboljem redu, no na dan kad je izlazila iz rodilišta, saznala je da joj je tata u bolnici zbog korone te da joj je brat u međuvremenu zaražen virusom.

'To razdoblje, osim što je bio najljepše jer sam dobila dijete, bilo je i vrlo stresno jer sam brinula na više frontova. Bilo je i fizički teško što zbog virusa što zbog porođaja koji izmuči svaku ženu', ističe Milena Lasić koja je priznala da je zbog straha da i beba nije zaražena - bila izbezumljena. Da je dječak negativan, saznala je ubrzo nakon njegovog rođenja. Otkrila je da se njezin brat, kao i otac sada dobro osjećaju.

  • +7
Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL