ODLIČNA INSPIRACIJA

Franka Batelić se skockala i poručila: 'Izvolite, nek' i vas inspirira'

23.03.2023 u 10:35

Bionic
Reading

Pjevačica i članica žirija showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama' stalno plijeni pažnju svojim sjajnim kombinacijama. Ormari su joj ispunjeni klasičnim komadima, a upotpunjava ih i dizajnerskim i efektnim modnim dodacima koji su na listi želja mnogih ljubiteljica mode

Urbana, zanimljiva, eklektična, najčešći su pridjevi s kojima se opisuje stil Franke Batelić. Na svojim nastupima i svečanim događanjima blista u glamuroznim i elegantnim toaletama, a na Instagramu nerijetko objavljuje kombinacije iz različitih prigoda i situacija kojima redovito oduševljava.

'Zašto bi kravatu nosili samo muškarci? Neki dan sam naišla na ovu izjavu Alexandera McQueena i oduševila me... Izvolite, nek i vas inspirira', poručila je pjevačica uz citat na engleskom. Dobila je komplimente od fanova da je 'inspiracija u svakom smislu te riječi', da 'kida' i 'gori' te da ju je užitak gledati.

'Dobar stil se ne može kupiti novcem. Naravno da se i meni omaklo da kupim nešto za što sam u tom trenutku mislila da bez toga ne mogu živjeti, a na kraju obučem jednom do dvaput, hehe. Ali uvijek nekome proslijedim takav komad (mama, teta, frendica) pa na kraju ipak novac nije bačen', rekla je Franka ranije za tportal.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX