OBITELJSKI ODMOR

Franka Batelić pokazala kako izgleda zalazak sunca u pustinji

10.02.2023 u 09:09

Bionic
Reading

Kako bi proslavili Ćorlukin rođendan, Franka Batelić je spakirala kofere i sve potrepštine za put s malom djecom, i s bivšim nogometašem, sinom Viktorom i kćerkicom Gretom otputovala u Dubai

Franka Batelić i Vedran Ćorluka donijeli su odličnu odluku kada su odabrali upravo početak veljače, kada su u Hrvatskoj trenutno temperature gotovo svugdje ispod nule, nakratko otputovati u toplije krajeve. Spakirali su kofere, u avion ukrcali sina Viktora, ali i kćerkicu Gretu, kojoj je ovo prvo daleko putovanje, i otputovali u Dubai.

Sa sobom su poveli i majku Franke Batelić, Ingrid Zustović, koja im uskače i pomaže oko klinaca, osobito oko Viktora koji je sada u fazi, kao što smo vidjeli na jednoj od objavljenih fotografija, da radi samo ono što on želi.

A da im, unatoč svemu, odmor godi, te će se u Hrvatsku vratiti napunjeni dobrom energijom i s više nego potrebnom dozom vitamina D, možemo zaključiti i iz najnovijih fotografija poznate pjevačice.

'Follow the sun, always... zalazak u pustinji... čuje se samo vjetar, gledaš, osjećaš i diviš se', napisala je ispod niza fotografija snimljenih u obližnjoj pustinji Franka Batelić. Posjetiti Dubai, a ne otići na jedan od izleta koji se nude u pustinji uistinu bi bio grijeh, pa Ćorluka i Frank to nisu željeli nikako propustiti. Na fotografijama je vidljivo i da je Franka već dobila lijepu boju od sunca.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Podsjetimo, Franka Batelić djevojčicu Gretu rodila je u studenom, a tri godine ranije, u siječnju, stigao je i njihov sin Viktor koji je pravi mali zvrk. Pjevačicu po povratku već očekuju novi poslovni pothvati, uključujući i angažman u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je ponovno članica već dobro uhodanog žirija.