OBITELJSKI IZLET

Franka Batelić otkriva kako joj je bilo u Kopenhagenu: 'Grad stvoren za uživanje sa znatiželjnim glavicama'

14.06.2022 u 14:29

Bionic
Reading

Utakmica koja se krajem prošlog tjedna igrala u Danskoj bila je povod Franki Batelić da otputuje na sjever Europe sa svojim sinčićem Viktorom, a sve kako bi suprugu Vedranu Ćorluki pružila podršku

Pravi mali obiteljski izlet Franka Batelić organizirala je kada je saznala da će njezin suprug Vedran Ćorluka zbog reprezentativnih obveza morati tamo provesti nekooliko dana.

Trudna pjevačica spakirala je svoje kofere te se sa sinčićem Viktorom pridružila Vedranu, koji je trenutno na poziciji pomoćnika Zlatka Dalića.

Nakon same utakmice koja se odigrala u subotu, Franka je odlučila još malo razgledati Kopenhagen te sa svojim dovogodišnjakom otkriti što ovaj grad sve nudi. Ne krije da se ugodno iznenadila, a s nekoliko fotografija iz privatnog albuma pohvalila se na društvenim mrežama.

'Kakav grad. Stvoren za istraživanje s malim znatiželjnim glavicama. Vraćamo se!', poručila je ispod niza fotografija na kojima vidimo njezinog Viktora u šetnji u kolicima s majkom, a potom i na dječjem igralištu pomno osmišljenom u skandinavskom stilu.

Za šetnju danskom metropolom Franka je odabrala udoban, ali trendi stajling. Crni kombinezon pružio joj je nesmetanost u igri s Viktorom, a i ležernost obzirom na trudnoću.

Sve je začinila sportskim tenisicama New Balance kojima je bez problema mogla hodati satima i razgledavati grad.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL