OBITELJSKE OBVEZE

Franka Batelić o raspodjeli kućanskih poslova sa suprugom Vedranom: Mi smo se, čini mi se, za sada dobro rasporedili

21.05.2022 u 19:32

Bionic
Reading

Glazbenica Franka Batelić koju možemo vidjeti kao članicu žirija 'Plesa sa zvijezdama', uspješno balansira poslovne i obiteljske obveze, a u tome joj pomažu suprug Vedran te njezina mama i svekrva

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, Franka je otkrila da ima pune ruke posla i oko privođenja kraju svog studija na Pravnom fakultetu kao i oko novog albuma.

'Fakultet je zaista pri kraju, ostalo mi je još nekoliko seminarskih radova, a pjesme za album su snimljene, sada baš radimo selekciju i njihov redoslijed na albumu. Ostaje nam rad na likovnom izdanju omota i trebao bi izići do kraja godine najkasnije', rekla je i otkrila kako će glazba uvijek biti njezin prvi izbor i najveća ljubav.

No ako bi radila nešto u svojoj struci, kaže kako bi to bili poslovi vezani uz autorska i srodna prava. Što se tiče kućanskih poslova, otkrila je da je tu sve dobro posloženo.

  • +7
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

'Koliko sam se samo prije naslušala od svojih prijatelja koji su u braku da su im 'najslađe' rasprave oko kućnih poslova, te tko je napravio više i tko je više spavao prethodnu noć. Mislim da je više-manje isto kod svih. Mi smo se, čini mi se, za sada dobro rasporedili', rekla je Franka, piše Slobodna Dalmacija.

Kao i sve mlade mame, supruga bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke, kaže kako je i ona često neispavana. 

'Za spavanje me ne pitajte! Ima noći kada zbog Viktora zaista većinu vremena provedem budna. A obaveze sljedeći dan ne pitaju jesam li se naspavala. Tada malo više uskoči Vedran ako je slobodan, a posebno sam zahvalna bakama koje su spremne pomoći kad god treba!', rekla je Franka čiji je početak glazbene karijere označila pobjeda na TV talent showu Showtime još 2007. godine.