zna uživati

Franka Batelić bila je uz Ćorluku i Vatrene: Pokazala je što je sve radila u Rotterdamu

19.06.2023 u 10:05

Bionic
Reading

Pjevačica i članica žirija 'Plesa sa zvijezdama' s djecom je doputovala u Nizozemsku te je pratila našu nogometnu reprezentaciju u borbi za medalju u finalu Lige nacija

Franka Batelić je svoje fanove na društvenim mrežama najprije oduševila prizorima druženja Vedrana Ćorluke i njihovog trogodišnjeg sina Viktora. Naime tata i sin zaigrali su nogomet na stadionu u Rotterdamu, a mališan je pokazao da krv nije voda i da već sada vješto barata loptom.

Osim toga, pjevačica je sa svijetom podijelila i da je u Rotterdamu kratila vrijeme s djecom u parku, posjetila je Market Hall i fotografirala zanimljive vizure grada, a pao je i ručak uz nazdravljanje u nepoznatom društvu.

Podsjetimo, pjevačica i nogometaš, jedan od omiljenih parova Hrvatske, zaljubili su se 2012. godine na Zrću. Vjenčali su se u župnoj crkvi u istarskoj općini Bale, a prije toga bili su šest godina u vezi. Nedugo nakon vjenčanja je na svijet stigao njihov sinčić Viktor, a u studenom prošle godine dobili su i drugo dijete, kćerkicu Gretu.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album