STIGLA PRINOVA

Čestitke ne prestaju stizati: Franka Batelić rodila djevojčicu i otkrila kakvo joj je ime nadjenula s Vedranom

05.11.2022 u 17:23

Bionic
Reading

Odbrojavanju do dolaska prinove došao je kraj. Domaća pjevačica i bivši član hrvatske nogometne reprezentacije, Vedran Ćorluka, ovoga petka postali su roditelji djevojčice, čiji su dolazak i ime ponosno otkrili pratiteljima na Instagramu

'I stigla si nam TI, naša prekrasna djevojčice…', napisala je pjevačica ispod fotografije iz rodilišta, u društvu kćerkice i supruga Vedrana Ćorluke. Poznati par djevojčici je odlučio nadjenuti ime Greta, a svega nekoliko minuta od objave sretne vijesti na Instagramu, Frankina objava sakupila je mnoštvo lajkova i čestitki razdraganih pratitelja.

'OK, veselim se da ću uskoro opet moći zakopčati traperice, ali falit će mi ova lupkanja i koprcanja poklončića u meni koji nam uskoro stiže grijati srca i isprekidati san', priznala je nedavno Franka svojim pratiteljima na Instagramu.

Ni u ovoj trudnoći, kao ni u onoj sa starijim sinom Viktorom, nije mirovala. Nedavno je objavila singl 'Priča o nama', za koji je snimila i pripadajući spot, koji će joj ostati kao najveća uspomena na ovu trudnoću.

'Trudnoća je najosjetljiviji, najranjiviji dio života žene i svakako da pod utjecajem svih tih silnih emocija nastaju i posebne pjesme. Jednostavno, ta se emocija ne može opisati, samo osjetiti. Trenutno 'Priču o nama' ne mogu poslušati bez suza, hehe. Ali mora da je to do hormona. (smijeh)', ispričala je glazbenica u nedavnom intervjuu za tportal.

Ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama, a u siječnju 2020. godine rodilo se njihovo prvo dijete, sin Viktor.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo