lijek za sve

Evo gdje se Ćorluka oporavlja nakon operacije

08.05.2017 u 15:04

Bionic
Reading

Nakon što je u utakmici zaradio rupturu Ahilove tetive desne noge nogometaš Vedran Ćorluka uspješno je operiran. Poslije kratkog posjeta Zagrebu hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruske Lokomotive produžio je do Rapca, odakle je njegova djevojka, pjevačica Franka Batelić

Prije desetak dana hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruske Lokomotive uspješno je operiran, nakon što se u utakmici ozlijedio zaradivši rupturu Ahilove tetive desne noge. Nakon boravka u bolnici u Rusiji Vedran Ćorluka požurio je kući te poslije kratkog posjeta Zagrebu krenuo za Istru, točnije u Rabac.

Zašto je odabrao baš taj gradić u Istri za što brži oporavak, to nikoga nije začudilo jer je iz Rapca Ćorlukina djevojka, pjevačica Franka Batelić, a tamo joj još uvijek žive roditelji. 'More i sunce lijek su za sve! Volim ovo malo mjesto', napisao je Vedran Ćorluka i objavio fotografiju na kojoj s osmijehom pozira na rivi u Rapcu, pridržavajući se pomoću štaka.

Oporavak će brže i lakše proći pod nadzorom djevojke, ali i uz dobru hranu koja će se zasigurno pripremati u domu Batelića.