IZAZVAO PODSMIJEH

Fotografije Bradleyja Coopera obilježile ovogodišnju dodjelu nagrada u Londonu, a evo i zašto

03.02.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Glumac Bradley Cooper imao je razloga biti uzbuđen zbog ovogodišnje dodjele nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti. Njegov film 'Joker' nominiran je u kategoriji za najbolji film, što je dovoljan razlog za uzbuđenje, no ako je suditi prema fotografijama koje kruže internetom, čini se da se glumac nikada nije dosađivao kao te večeri

Glumac Bradley Cooper sinoć je bio glavna zvijezda prestižne dodjele nagrada BAFTA u Londonu, i to iz više razloga. Holivudski zavodnik izazvao je brojne medijske napise, nakon što se po prvi put od prekida s Irinom Shayk fotografirao u javnosti s lijepom manekenkom s kojom dijeli kćerkicu Leu De Seine, ali i zbog svog ponašanja tijekom večeri.

Zvijezda filma 'Zvijezda je rođena' koji je sinoć osvojio nagradu za najbolju filmsku glazbu, udobno se smjestio u svoje sjedalo tijekom dodjele nagrada, no mnogima nije promaknulo kako je Cooper tijekom ceremonije djelovao vidno nezainteresirano za ono što se odvija na pozornici.

Iako je njegov film 'Joker' kojeg je pomogao producirati nominiran u kategoriji za najbolji film, brojni gledatelji ispred malih ekrana optužili su 45-godišnjeg Coopera da je djelovao 'zbunjeno' i kao da se sve vrijeme 'dosađivao'.

Twitter su preplavili komentari na račun slavnog glumca, kao i fotografije koje dokazuju njihove tvrdnje.

'Bradley Cooper je večeras na BAFTA-i servirao briljanatan i pomalo zbunjujući izraz lica', napisao je jedan tviteraš, a uslijedili su i drugi komentari - 'Opsjednut sam Bradleyjem Cooperom koji beskonačno dugo gleda zbunjen tijekom dodjele nagrada BAFTA'.

'Bradley Cooper izgleda kao 50-godišnja mama koja pokušava pročitati nešto na svom mobitelu bez dioptrijskih naočala', našalio se jedan tviteraš.

'Zna li Bradley Cooper gdje se nalazi? Nikada nisam vidio zbunjenijeg čovjeka', nadovezao se jedan tviteraš.

'Tko god je odlučio uslikati Bradleyja Coopera na BAFTA-i, htjela bih mu se zahvaliti', napisala je jedna tviterašica koju je Cooperova fotografija koja kruži internetom dobro nasmijala.

73. BAFTA

Pogledajte glamurozne haljine s crvenog tepiha u Londonu

Pogledaj galeriju