BEZ ZADRŠKE

Sedam mjeseci nakon prekida, Irina Shayk napokon progovorila o vezi s Bradleyjem Cooperom

28.01.2020 u 13:47

Bionic
Reading

Po prvi puta, otkako je u lipnju prošle godine potvrđeno da ruska manekenka i holivudski zavodnik više nisu zajedno, Irina Shayk progovorila je o svemu i to u intervjuu za najnovije izdanje britanskog Voguea, čiju naslovnicu krasi

U iskrenom intervjuu kojeg je dala glavnom uredniku britanskog Voguea, Edwardu Enninfulu, 34-godišnji supermodel Irina Shayk osvrnula se i na svoju četverogodišnju vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom i ispričala kako se snalazi bez njega u životu.

'Mislim da u svaku dobru vezu ti doneseš svoje vrline, ali i svoje mane, ono što je najbolje, ali i najgore od tebe, no tako je u ljudskoj naravi. Dvoje dobrih ljudi nužno ne čine i dobru vezu', rekla je o svojoj propaloj vezi s Bradleyjem Cooperom ruska ljepotica, koja s njim ima i dvogodišnju kćerkicu Leu De Seinu.

'Mislim da smo imali puno sreće da osjetimo ono što smo mi osjetili jedno u drugome, a život bez B-a sasvim je novi život.'

Ovo je zapravo neki presedan, budući da je Irina Shayk rijetko u javnosti pričala o svojoj vezi sa holivudskim glumcem, pa čak i kada su bili zajedno, a svega nekoliko mjeseci prije njihova prekida, za britanski Glamour otkrila je kako ne voli javno pričati o njima.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Pecquenard+Ferey / KCS Presse / Profimedia

Ipak, u intervjuu za Vogue pokazala je svoju drugu, sasvim iskrenu stranu, priznajući kako su neki dani joj puno teži nego drugi, osobito otkako je ostala sama sa kćerkicom.

'Teško je balansirati između majke i zaposlene žene, hraniteljice obitelji. Vjerujte mi, postoje dani kada ustanem i ne znam što da radim jer se jednostavno raspadam iznutra', priznala je iskreno Irina Shayk.