PROVOKATIVNO IZDANJE

Fotografija Ronaldove zaručnice koja u tangama vješa odjeću zapalila društvene mreže

02.05.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez proteklih tjedana izolirani su sa svojom obitelji na Madeiri. Dok nogometaš dane do povratka na teren krati vježbanjem, atraktivna Argentinka pazi na djecu i poput prave domaćice odrađuje kućanske poslove. Slavna crnka nedavno je iz izolacije s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj vješa odjeću na svojoj terasi, a kućno izdanje u kojem je to radila sve je samo ne uobičajeno

Zaručnica Cristiana Ronalda i majka njegove dvogodišnje kćeri Alane Martine, ne odustaje od vježbanja u samoizolaciji. svakog dana odrađuje vježbe kojima svoje tijelo drži u top firmi, a omiljene su joj serije vježbi za učvršćivanje stražnjice. Nakon što je s fanovima podijelila videe na kojima se vidi kako odrađuje vježbe, Georgina Rodriguez je sada podijelila i fotografiju koja pokazuje rezultate njezina rada na sebi.

26-godišnja Argentinka je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj stavlja odjeću na sušilo u provokativnom izdanju na koje je malo tko ostao imun. Slavna ljepotica na fotografiji snimanoj s leđa nosi gornji dio trenirke i crne tange, zbog kojih je njezina pozadina došla u prvi plan.

'Odjeća na zraku', napisala je lijepa Argentinka uz provokativnu fotografiju koja je ubrzo zapalila društvene mreže. Svi su se raspisali o stražnjici Ronaldove zaručnice koja je nogometaša osvojila kada je prije četiri godine ušetao u Guccijev dućan u kojem je ona tada radila kao prodavačica.

Fotografiju atraktivne Georgine je u svega 24 sata lajkalo preko 2,6 milijuna ljudi, a slavna ljepotica dobila je i brojne komplimene na račun svojih fizičkih atributa.