fotka iz indeksa

Fotografija iz prošlosti: Nataša Janjić otkrila kako je izgledala s 18 godina, a posebno se ističe jedan detalj

21.12.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Nataša Janjić Medančić rado sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli crtice iz svakodnevice te ih nerijetko nasmije istima. Ovoga puta prisjetila se mlađih dana i pokazala svima kako je izgledala s 18 godina

S crvenom kosom, decentnom šminkom i u to vrijeme vrlo popularnim velikim okruglim naušnicama te s vrlo upečatljivim detaljem, vrlo tankim obrvama, danas popularna glumica Nataša Janjić fotografirala se za studentski indeks. Sada je tu fotografiju objavila na svom Instagram Storyju i privukla pažnju brojnih obožavatelja.

Na objavljenoj fotografiji Nataša Janjić je napisala: 'Ovo sam ja s 18 godina. Fotka za indeks. I tanke obrve,' te dodala emotikon koji plače od smijeha. Naime, i dok je danas poželjan izgled naglašenih i punijih obrva, a takozvane 'puder obrve' sve popularnije, u vrijeme kada je Nataša imala 18 godina furale su se vrlo tanke obrve.

Ispod fotografije glumica je postavila i pitanje svojim pratiteljima koje je glasilo: 'Jeste li za povratak tankih obrva u modu?', a ponuđeni odgovori bili su 'Bože, sačuvaj!' i 'Vratit će se kad-tad'.

Glumica Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Medančićem ima dvoje djece - starijeg Tonija i mlađu Kaju, koji su postali centar njihovog svijeta. Poznata glumica posljednje dvije godine u potpunosti je posvećena obiteljskom životu, a svoje brojne obožavatelje nerijetko nasmije detaljima i crticama iz svakodnevnog, nikada dosadnog i prepunog izazova, obiteljskog života.

modno druženje

[FOTO] U blagdanskom ugođaju: Jelena Veljača i Nataša Janjić Medančić u večernjem izlasku

Pogledaj galeriju