guštanje u centru grada

Nova fotografija zaljubljenog para: Hana i Grašo uživaju u zajedničkim trenucima, a u izlasku im se pridružio i tata Tonči

10.12.2021 u 21:10

Bionic
Reading

Božićno raspoloženje zavladalo je Zagrebom, a adventskim čarima nisu odoljeli ni Petar Grašo i njegova djevojka Hana Huljić. Zaljubljenom paru pridružio se i Hanin otac, Tonči Huljić, a objavljena fotografija vrlo brzo je privukla pažnju na društvenim mrežama

Jedan od trenutno najpopularnijih zaljubljenih parova domaće estradne scene, Petar Grašo i Hana Huljić, u metropoli uživaju u dobrom društvu, blagdanskoj atmosferi i adventskoj ponudi. Tako je na Facebook stranici Fuliranje objavljena fotografija na kojoj pozira veselo društvo – zaljubljeni Petar Grašo i Hana Huljić, Hanin otac Tonči Huljić, glumica Nataša Janjić te Slavko Sobin. Petra i Hana stoje jedno pokraj drugog, aobije u casual izdanju, a ono što svima zapinje za oko je Hanin široki osmijeh.

Susret i druženje na Adventu zabilježila je i glumica Nataša Janjić na svom Instagram profilu. Tako je objavila fotografiju na kojoj pozira s Petrom i Tončijem, a u opisu je duhovito napisala: 'Ma kako se Splićani u Zagrebu uvik nekako nanjuše'.

Da se veselo društvo dobro zabavilo, potvrđuju i fotografije koje je Nataša objavila u Instagram Storyjima. Među njima je i jedna na kojoj je Nataša napisala: ' A ne, nismo nažicali karte za Arenu,' misleći na Grašin koncert koji će se održati 26. veljače.

Podsjetimo, splitski pjevač, nakon prekida veze s Danijelom Martinović, pronašao je ljubav u 31-godišnjoj Hani Huljić, koju poznaje od djetinjstva jer su obitelji Grašo i Huljić dugogodišnji prijatelji.

  • +9
Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Omiljeni glazbenik i njegova 14 godina mlađa djevojka Hana vezu su potvrdili početkom listopada, a njihove obitelji, posebice tata Tonči Huljić tu vezu su s odobravanjem prihvatili.