UŽIVAJU U DUBROVNIKU

[FOTO] Viktorijine anđelice budućoj mladenki pripremile veliko iznenađenje koje ih je sve dirnulo do suza

30.07.2021 u 00:32

Bionic
Reading

Već nekoliko dana skupina Viktorijinih anđelica uživa u čarima Dubrovnika i okolice, kamo su stigle proslaviti djevojačku večer Jasmine Tookes, 30-godišnje manekenke koja se udaje za osnivača Snapchata Juana Davida Borrera

U četvrtak su ljepotice izazvale veliki interes svojom šetnjom Stradunom, za koju se kasnije ispostavilo da nije bilo upoznavanje s kulturnim i povijesnim znamenitostima Grada, nego odlazak u kupovinu.

  • +13
Viktorijine anđelice stigle u Dubrovnik kako bi proslavile djevojačku večer Jasmine Tookes Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nešto kasnije, djevojke su snimljene i kako se zabavljaju uz bazen vile u kojoj su odsjele.

  • +17
Viktorijine anđelice uživaju uz bazen u vili Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

O svojim gastro i drugim užicima na našoj obali neke od djevojaka redovito izvještavaju putem društvenih mreža, zahvaljujući kojima doznajemo da su u protekih nekoliko dana Jasmine Tookes, Shanina Shaik, Kelsey Merritt, Rachel Scott, Lais Ribeiro, Dena Gallucci i Juliana Borrero uživale i u čarima Korčule i Hvara.

  • +10
Viktorijine anđelice na Hvaru Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

I u četvrtak su Viktorijine anđelice na rasporedu imale izlet brodom, a prilikom ukrcaja vesela ekipa je budućoj mladenki pripremila veliko iznenađenje.

O čemu je riječ, otkrila je Shanina Shaik na svom Instagram Storyju. Dok su se anđelice ukrcavale na brod s kojim su krenule na izlet, prišuljale su im se još dvije anđelice, Taylor Hill i Romee Strijd, koje su tek stigle u Dubrovnik, i ukrcale se s njima na brod.

'Sve smo plakale', priznala je u jednoj od svojih objava Shaik.

I Lais Ribeiro je svojim pametnim telefonom zabilježila taj uzbudljivi trenutak, iz nešto zanimljivijeg kuta.

Kelsey Merritt u svojoj objavi na Instagram Storyju pak otkriva male trikove za bolje opuštanje. 'Vino rose u našim bocama za vodu. Nitko neće znati', pruža nam uvid u svoje male nepodopštine jedna od prpošnih anđelica.

Svoje prve utiske iz Hrvatske podijelila je i jedna od novopridošlih anđelica - Romee Strijd.