sve je zabrinuo

[FOTO/VIDEO] Zvijezdi filmova o Harryju Potteru pozlilo na golf terenu, odmah mu je pružena liječnička pomoć, a pomagao mu je i Toni Kukoč

24.09.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Glumac, kojeg mnogi pamte po ulozi Draca Malfoya, Tom Felton srušio se tijekom partije golfa za celebrityje uoči Ryder Cupa u Wisconsinu

U jednom trenutku glumac je problijedio i srušio se pa su ga kolege morali pridržavati. Felton koji je u srijedu napunio 34 godine neko vrijeme je boravio na zemlji prije nego što su stigla kolica i pružena mu liječnička pomoć. Bio je pri svijesti, a prevezen je u lokalnu bolnicu.

Inače, na tom su događanju prisustvovale brojne zvijezde.Bili su ondje brojne zvijezde, poput hrvačice Mandy Rose, hokejaša na ledu Mikea Eruzionea, glumice Stephanie Szostak, nogometaša Alessandra Del Piera, ali i slovenskog košarkaša Saše Vujačića, a ondje je bio i naš legendarni košarkaš Toni Kukoč, koji je od 2010. izbornik hrvatske golfske reprezentacije, a od rujan ove godine i član Košarkaške kuće slavnih.

Tom Felton Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / PA Images / Profimedia

Još uvijek nije poznato zbog čega mu je pozlilo. Članove tima Junior Ryder Cupa i ostale zabrinulo je njegovo stanje, a neki su s terena otišli brišući suze s očiju.

Izvor: Društvene mreže
  • +3
Toni Kukoč u Kući slavnih Izvor: Profimedia / Autor: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia