ZAUVIJEK ČAROBNJACI

Evo koji glumci bi se rado vratili franšizi o Harryju Potteru

14.06.2019 u 17:45

Bionic
Reading

Dvojica glumaca koji su karijeru izgradili na ulogama u seriji filmova o čarobnjaku Harryju Potteru ne bi imali ništa protiv ponovo glumiti u toj franšizi, no ovaj put bi željeli nove likove

U moderno je doba potpuno normalno da se nakon samo osam godina već priča o ponovnom snimanju serijala filmova o Harryju Potteru, pa su se o tome oglasili i glumci Rupert Grint i Tom Felton.

Iako Rupertu Grintu ovih dana ne manjka posla, 30-godišnjem glumac, kao i njegov kolega Tom Felton, ne bi imao ništa protiv ponovo sudjelovati u sljedećem izdanju filmova o Harryju Potteru, no ovaj bi put rado glumio oca svog nekadašnjeg lika. Istu je želju izrazio i Tom Felton.

Rupert Grint u filmovima o mladom čarobnjaku glumio je Rona Weasleyja, dok je Tom Felton utjelovio Draca Malfoyja. U nekom ponovnom izdanju serijala, Grint bi htio glumiti Arthura Weasleyja, a Felton bi glumio Luciusa Malfoyja.

'Ne bih odbio takvu ponudu. To bi cijelu priču vrlo lijepo zaokružilo', rekao je Rupert Grint koji je od zadnjeg filma o Harryju Potteru snimio šest filmova, te postigao značajne uspjehe u raznim serijama.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube