tvoje lice zvuči poznato

[FOTO/VIDEO] Svi pričaju o sinoćnjem nastupu Maje Bajamić, pogledajte kako je rasturila u ulogama Tine Turner i Erosa Ramazzottija

06.06.2021 u 09:34

Bionic
Reading

U predfinalnoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnijela Maja Bajamić se našla u zahtjevnoj dvostrukoj transformaciji u talijansko-američki pjevački duet - Erosa Ramazzottija i Tinu Turner

U predfinalnoj epizodi emisije Tvoje lice zvuči poznato, pobjedu je odnijela Maja Bajamić koja je oduševila žiri duetom – Erosa Ramazzottija i Tine Turner. Sva četiri člana žirija nagradila su je sa 12 bodova, a osim njih Maja je oduševila i kolege izvedbom romantične pjesme 'Cose Della Vita'.

Žiri i kolege oduševila je izvedbom romantične pjesme 'Cose Della Vita'. 'Čestitam ti od srca. Napravila si fenomenalnu točku, odličnu razliku između dva lika', istaknuo je Goran. 'Usudila bih se reći da mi je ovo najdraži hologram. Ovdje nitko nije bio u sjeni', rekla je Nives. 'Majo bila si bomba. Bilo je stvarno čarobno. U potpunosti si promijenila glas i to je za svaku pohvalu', oduševila se Indira. 'Ovo je jedan od tvojih najboljih nastupa do sada i jedan od meni najboljih holograma', pohvalio ju je Igor. Pobjednica večeri odlučila je da Nova TV u njezino ime 10.000 kuna donira udruzi Dom nade'.

Korisnici na društvenim mrežama oduševljeni su nastupom Maje Bajamić, a njen finalni nastup možete pogledati u nastavku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Nova TV

Sedma All stars sezona bliži se svom kraju, a neizvjesnost je na vrhuncu bila i u posljednjoj emisiji ususret finalnu showa. Cijeli izvještaj sinoćne emisije Tvoje lice zvuči poznato možete pročitati na OVOM LINKU.

  • +9
Tvoje lice zvuči poznato All Stars, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV