zrnca mudrosti

Indira Levak savjetuje: 'Uvijek treba naći i malo vremena za sebe, zastati, uživati u trenutku'

02.06.2021 u 19:12

Bionic
Reading

Uvijek puna života i energije, proteklih mjeseci nije izgubila svoj vedar, optimističan duh. Na početku pandemije je izjavila da 'ništa nije nemoguće i da ne treba odustajati i sjediti prekriženih ruku ako se dogodi nešto loše'. Naša pjevačica nije mirovala. Vježbala je, crtala nove skice za namještaj koji proizvodi sa suprugom, putovala, snimala pjesme i spotove, bila dio žirija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a posebno je raduju nove glazbene obaveze i poslovni pothvat

Mjeseci neizvjesnosti su koliko-toliko iza nas, život se malo po malo vraća u normalu. Svi su jedva dočekali i povratak koncerata, a jedna od njih je i Indira Levak. 'Uvijek treba naći i malo vremena za sebe, zastati, uživati u trenutku! Ludnica mi je ovih dana', poručila je na društvenim mrežama.

U nastavku objave je otkrila da se pripremam za snimanje spota s Halidom Bešlićem, te se bavi otvorenjem beach bara, a priprema i apartmane u Fažani za iznajmljivanje. 'Ovo ljeto bit će genijalno', pohvalila se pjevačica.

Inače, Indira je proteklih dana uživala u Istri, a svojim pratiteljima je pokazala više fotografija na kojima pozira u skockanom izdanju. Na jednoj od njih je odjevena u crveni top i bijele, lagane hlače, a kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama, masivnom ogrlicom, bijelim sandalama. Pozirala je naslonjena na maslinu. 'Maslina je kao žena - za vjernost traži pažnju' poručila je pored objave.

Brojni pratitelji uputili su joj kao i svaki put do sada samo komplimente na račun proljetnog looka ali i uvijek njegovanog i mladolikog izgleda, ali i čestitali su joj i sedmu godišnjicu braka sa suprugom Miroslavom koju je proslavila prije nekoliko dana.

  • +5
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX