'bolje ti stoji od mikrofona'

[FOTO] Pala je i prva šetnja; Maja Šuput zablistala u bijelom, a maleni Bloom u kolicima uživa poput princa

11.04.2021 u 09:02

Bionic
Reading

U domu obitelji Šuput Tatarinov već neko vrijeme sva pažnja usmjerena je prema nasljedniku, dječačiću imena Bloom, a ponosna majka i mališan otišli su u prvu šetnju gradom

U domu obitelji Šuput Tatarinov vlada neizmjerna sreća. Otkako je prije koji tjedan obitelj povećana za još jednog člana naša poznata pjevačica Maja Šuput koristi svaku priliku kako bi pokazala kako uživaju. Sada su maleni i Maja otišli u šetnju.

Kako to obično bude, Šuput je pazila da i sama u šetnji izgleda impresivno pa je tako s malenim Bloomom otišla u snježno bijeloj trenirci, sivim tenisicama i istobojnom šiltericom. Što je Bloom imao na sebi ostaje nepoznanica, no jasno je da je uživao u šetnji poput malenog princa.

Fanovi Maje šuput oduševljeni su objavom i nisu ustezali komplimente paru, a u komentarima se javila i modna dizajnerica Matija Vujica riječima: 'Divno te vidjeti Majo sa svojom bebicom'. Jedna od sljedbenica Maje na Instagramu joj je napisala: 'Predivna si Majo, bolje ti u tim godina stoji dite i kolica nego li mikrofon!!!'

U Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu Maja Šuput 17. ožujka 2021. donijela je carskim rezom na svijet svoje prvo dijete, malenog dječaka. Ponosna 41-godišnjakinja i njen suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov tada nisu željeli otkriti ime mališana, a vrlo brzo smo saznali da će dijete nositi ime Bloom.

  • +19
Maja Šuput kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL