BORAVAK NA ZRAKU

[FOTO] Jedva dočekali popuštanje mjera: Građani napokon uživali u omiljenim aktivnostima na otvorenom

04.05.2020 u 21:44

Bionic
Reading

S popuštanjem epidemioloških mjera u ponedjeljak su brojni građani pohrlili na estetske zahvate, a veliki dio njih vratio se i svojim omiljenim aktivnostima na otvorenom

Mnogi su jedva dočekali otvaranje frizerkih salona kako bi zapuštenu kosu, ili frizuru njegovanu nestručnim rukama, doveli u red, ali veliki se broj građana razveselio i otvaranju dječjih igrališta, parkova i sportskih terena na otvorenom.

Zagrepčani su tako pohrlili s mališanima na dječja igrališta, a jedno od najvećih i najpopularnijih, ono na Bundeku, bilo je krcato.

Otvaranje sportskih terena na otvorenom s nestrpljenjem su dočekali i brojni rekreativci koji su lijepo vrijeme u ponedjeljak iskoristili za vježbanje, nogomet ili košarku, a dvije djevojke su uz Savski nasip vježbale softball.

Savski nasip, točnije Jadranski most koji nad njim prolazi, za vježbu i rekreaciju iskoristile su i dvije plesačice na svili. Kako su mjere zabrane rada zatvorenih sportskih objekata još uvijek na snazi, djevojkama je most poslužio za vješanje svile na kojoj su pokazale svoju vještinu.

Toplo vrijeme izmamilo je i prve kupače, a popuštanje epidemioloških mjera za sunčanje i kupanje iskoristili su Dubrovčani i Riječani.

  • +44
Aktivnosti na otvorenom nakon popuštanja epidemioloških mjera Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović/PIXSELL