progovorila u storyju

[FOTO] Franka Batelić se razotkrila do kraja - objavila ludu sliku koju nitko nikad nije vidio, otkrila što je željela biti kao mala te pokazala snimku prvog nastupa

11.04.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Između snimanja novih videospotova, brige o sinčiću Viktoru te rada na uređenju svog novog doma na ulicama hrvatske metropole domaća pjevačica Franka Batelić koristi vrijeme i kako bi komunicirala sa svojim fanovima. Sada je odlučila s njima podijeliti ponešto tajni iz svog života

Prošlogodišnji naslov ženskog izvođača godine na RTL-ovoj dodjeli Top.hr Music Awards, pjevačica Franka Batelić obranila je i ove godine. Franka se tada na dodjeli nagrada pojavila s valovitom kosom svezanom u visoki rep i s pramenovima koji uokviruju njeno lijepo lice, na kojemu su dramatičnom šminkom naglašene smeđe oči.

Upravo ovu društvenu mrežu Franka često koristi za samopromociju, a sada je odlučila iskoristiti opciju Instagram storyja kako bi odgovorila na neka od pitanja svojih fanova.

  • +13
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Pitali su je tako fanovi što najviše voli raditi na slobodan dan, a Franka je kao odgovor priložila fotkicu šetnje šumom. Priznala je i koji joj je nadraži predmet bio u školi, a kako sama navodi, bili su to svi jer je bila 'štreberica'. Kao malena Franka je po svom priznanju željela biti Esmeralda, lik iz istoimene sapunice, a najdraži crtić joj je uvijek bio Aladdin. Počastila je fanove i fotkom koju nikada nije objavila.

Iznenadila je Franka u soryju svoje fanove svojim prvim nastupom i to kad je kao trogodišnjakinja nastupila solo izvedbom u sklopu zbora Minicantanti.