Sanna Marin

Finska premijerka se razvodi: Je li svemu presudila fatalna Indijka?

14.05.2023 u 16:10

Bionic
Reading

Sanna Marin, finska premijerka kojoj mandat ubrzo ističe, u srijedu je putem društvenih mreža obavijestila javnost da je njezinom bračnom životu stigao kraj. Sa suprugom Markusom Raikkonenom od svoje je 18. godine, a sada kruže priče da je svemu kriva treća osoba

Prije nekoliko dana finska je premijerka objavila da se razvodi od svog supruga. Sanna Marin od 2020. godine u braku je s Markusom Raikkonenom, no par je zajedno otkako su imali 18 godina. Iako nije otkrila koji je točan razlog njihovog prekida, u javnost su procurile fotografije koje aludiraju na potencijalnu nevjeru sada već bivšeg partnera zanimljive premijerke.

'Skupa smo podnijeli zahtjev za razvod. Zahvalni smo za 19 godina provedenih zajedno i na našoj voljenoj kćeri. Još uvijek smo najbolji prijatelji, bliski jedno drugome i brižni roditelji. I dalje ćemo provoditi vrijeme zajedno kao obitelj i jedni s drugima. Molimo vas da poštujete našu privatnost. Nećemo dalje komentirati razvod', napisala je Marin na Instagramu objavivši njihovu zajedničku fotografiju.

Iako se rastaju u dobrim odnosima, fotografije koje su procurile i kruže društvenim mrežama pokazuju da je bivši nogometaš, a danas uspješan poduzetnik brzo pronašao zamjenu. Fotografije prikazuju Markusa Raikkonena kako intimno pleše s nepoznatom Indijkom koja je boravila u Finskoj zajedno s bollywoodskim zvijezdama Rakulom Preetom i Pragyom Jaiswal.

Posjetili su, kako je naveo finski časopis Seskija, noćni klub 'Post' i u njemu plesali do dugo u noć. Jedan svjedok je atmosferu njihova druženja opisao jako intimnom. Kako piše Daily Mail, u naletu očijukanja nepoznatu je damu pokušao i poljubiti, no ona je to odbila.

Međutim, ovo nije prvi put da se šuška o nevjeri u braku finske premijerke!

Marin je sudjelovala u više skandala zbog noćnih izlazaka tijekom svog mandata, a tijekom jednog je plesala s nepoznatim muškarcem koji nije njezin suprug, a što je i potaknulo glasine kako je Marin nevjerna u braku.

  • +3
Sanna Marin Izvor: EPA / Autor: KIMMO BRANDT