nakon 12 godina

Teško joj je, ali ne žali: Kako Reese Witherspoon prolazi kroz rastavu braka

18.04.2023 u 14:36

  • +2

Reese Witherspoon i Jim Toth

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kada su objavom na Instagramu Reese Witherspoon i Jim Toth obavijestili javnost o rastavi braka, mnogi su bili šokirani. Prijateljski dogovor o razilaženju puteva bivšim supružnicima nije bilo lako donijeti, no odluka je, prema svemu sudeći, ispravna i najbolja za oboje

Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth objavili su da će krenuti odvojenim putem, a nakon 12 zajedničkih godina dogovor je da će se rastava braka odvijati u slozi i dogovorno. Iako je svaki razilazak s voljenom osobom težak, odluka glumice i njezinog uskoro bivšeg supruga najbolja je, ističu, za oboje.

Premda je Witherspoon bilo vrlo teško prihvatiti to da su ona i Toth različitih životnih interesa, odluka o razvodu pala je samo nekoliko dana prije 12. godišnjice braka.

Iako je zadnjih mjesec dana glumica u teškom životnom razdoblju, izvor blizak njoj otkrio je da ne žali zbog kraja braka.

'Odluka o razvodu nije joj bila laka. Bilo je teško donijeti odluku i objaviti je', rekao je izvor te dodao: 'Reese je sada puno bolje. Ne žali ni za čim i fokusirana je na svoju djecu i posao.'

Presudile su im karakterne razlike

Radišna glumica vrlo je energična, voli svoj posao te često sudjeluje u više različitih projekata istovremeno, što je samo jedna od razlika od Totha koji preferira mirniji tempo života.

'Provodili su sve manje vremena zajedno dok je ona radila', otkrio je izvor komentirajući njihov prekid, ističući da je uspješna glumica i producentica fokusirana na poslovne projekte. Witherspoon je počela provoditi više vremena u Nashvilleu producirajući pjevačko natjecanje 'My Kind of Country', a vrijeme je posvetila i projektu 'Daisy Jones i šestorka' te snimanju treće sezone 'Jutarnjeg showa'.

Međutim odluka o rastavi nije došla preko noći te su uskoro bivši supružnici radili na svom braku pokušavajući riješiti probleme.

  • +2
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

'S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili', napisali su u objavi u kojoj su vijest o rastavi priopćili pratiteljima.