NAKON VELIKE POBJEDE

Filipa Hrgovića dočekala prelijepa supruga Marinela koja nije skidala osmijeh s lica

27.08.2019 u 11:19

Bionic
Reading

Nakon što je u noći sa subote na nedjelju nokautirao Marija Herediju, hrvatski boksač vratio se iz Meksika. Kad je Filip Hrgović prošao kroz vrata terminala zagrebačke zračne luke prvo se izljubio sa voljenom ženom i sinom. Zanosna supruga Marinela nije mogla sakriti sreću

Najbolji hrvatski boksač jedva je dočekao susret sa svojom obitelji. Njegova dvije godine mlađa supruga Marinela najveća mu je podrška u sportu te ga nerijetko bodri i na njegovim mečevima. Izjavila je da joj ne pada teško gledati njegove borbe.

Marinela Hrgović je i sama sportašica pa itekako razumije kroz što njezin suprug prolazi da bi ostvario vrhunske rezultate. Njezin sport je odbojka, a paralelno uz treninge studirala je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

'Prije nego što smo se dobro upoznali, bojala sam se da je Filip sirov, no on je zapravo jako dobra duša, a najljepše mi je kod njega što misli na druge prije nego na sebe. Pažljiv je i zanimljiv pa mi je s njim uvijek lijepo', rekla je ranije.

Podsjetimo, Marinela i Filip Hrgović vjenčali su se u lipnju ove godine u Sesvetama i to nakon šest godina veze, a slavilo se na jednom imanju nedaleko od Zagreba. Filipu je kum bio najbolji prijatelj iz djetinjstva, Bruno, a Marineli njezina najbolja prijateljica, Antonija. Gost na svadbi bio im je i Milan Bandić, a mladence i svatove zabavljala je Pamela Ramljak. Za prvi ples odabrali su 'Thinking Out Loud' Eda Sheerana.

View this post on Instagram

Mr. & Mrs. Hrgovic ❤️ #forever

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Doček Filipa Hrgovića u Zračnoj luci nakon pobjede nad Mariom Herediom u Meksiku Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL