'LARIN IZBOR'

Filip unosi dramatičan preokret u Vjerin život

20.01.2012 u 15:27

Bionic
Reading

Franko Jakovčević novo je lice 'Larinog izbora', a gledatelji će ga u ulozi dječaka Filipa moći gledati već od ponedjeljka, kada se serija ponovno počinje emitirati

Glumačkoj ekipi popularnog 'Larinog izbora' priključit će se i jedan mlađahni glumac. Već u ponedjeljak gledatelji će moći upoznati dječaka Filipa kojeg tumači Franko Jakovčević.

Nakon razočarenja u brak i supruga Alena kojeg glumi Mladen Vulić i Vjeri koju glumi Tamara Garbajs će novu nadu u život unijeti dječak Filip kojeg će sresti u samostanu. Ulogu dječaka dobio je desetogodišnji Franko Jakovčević koji je već u glumačkim krugovima prava mala zvijezda.


Naime, ovaj dječak utjelovio je i malenog Stipu u ljubavnoj komediji Vlatke Vorkapić 'Sonja i bik'. Tamo se na setu družio s ponajboljim hrvatskim glumcima poput Ive Gregurevića. Serija se nakon pauze ponovno vraća na male ekrane, a lijepa Lara (Doris Pinčić) koja je razapeta između dvije ljubavi postaje sve očajnija. Nikša  je sve ljubomorniji na Jašu te će se tako odlučiti na koban potez. Sredinom tjedna Jaša će oteti Laru te je pokušati uvjeriti da su njih dvoje suđeni jedno drugome.

Larin izbor