SVE JE NASMIJAO

Fanovi su oduševljeni: Davor Bilman pokazao kako izgleda s kosom

04.07.2019 u 13:15

Bionic
Reading

Audicije za sesmu sezonu najpopularnijeg talent showa u svijetu su završile, a gledatelje ponovo očekuje dobre zabave te zanimljivih kandidata i talenata. U žiriju će i ove godine sjediti isti sastav u kojem je i Davor Bilman koji redovito svojim objavama zabavlja one koji ga prate na društvenim mrežama

Nekadašnjeg vladara plesnih podija i ekonomist Davor Bilman je osim žiriranja u Supertalentu osmislio i jedinstvenu metodu 'skener osobnosti', kojom, tvrdi, može u nekoliko sekundi vizualnog kontakta s osobom prepoznati njezinu osobnost. Tako se na tu temu našalio u svojoj zadnjoj objavi na Instagramu, pokazujući četiri tipa konobara.

Za tu je prigodu, ne bi li što bolje dočarao različite karaktere, pokazao s raznim perikama na glavi. Osim po ozbiljnom licu i smirenosti, Bilmana već dug niz godina publika prepoznaje i zbog ćelave glave pa je ovaj 'prikaz' nasmijao svoje pratitelje koji su mu poručili da je napravio 'genijalan prikaz', 'predobar video' te da im javi gdje radi idealan konobar.

'Supertalent' mi se jako sviđa. Naravno, kad ste javno izloženi, morate biti spremni na to da ćete se nekome sviđati, a drugome biti glupi. To je neminovnost', poručio je ranije Davor Bilman u razgovoru za tportal.

  • +5
Davor Bilman Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić