NERAZDVOJNI SU

Zaljubljeni Fani Stipković i Fernando Hierro otputovali u Pariz

27.05.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Lijepa sportska novinarka ne krije koliko je zaluđena nogometom, a uspjela je spojiti privatno i poslovno pa je već nekoliko mjeseci u vezi s legendom španjolskog nogometa Fernandom Hierrom. Zaljubljeni golupčići sada su otputovali u Pariz

Iz Madrida gdje žive i rade, novinarka Fani Stipković i njezin novi dečko, legendarni nogometaš Fernando Hierra uputili su se zrakoplovom u Pariz gdje se u subotu igra finale Lige prvaka. Dobro raspoloženi partneri fotografirali su se tijekom leta, a naša poznata voditeljica i novinarka bila je kao i uvijek pomno dotjerana.

'Izlet u Pariz', napisala je ispod zajedničke fotografije Velolučanka koja ne krije koliko je sretna posljednjih mjeseci. Pronašla je muškarca s kojim može dijeliti svoju strast za nogometom te zajedno obilaziti velika svjetska natjecanja.

Fani Stipković u Parizu Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Po dolasku u Pariz, par je odsjeo u luksuznom hotelu gdje su se udobno smjestili i s nestrpljenjem iščekuju nogometno finale između španjolskog Reala i engleskog Liverpoola.

Inače, kako se već pisalo, Fani i Fernando se poznaju više od dvije godine i u posljednje su vrijeme nerazdvojni.

'Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti', rekla je nedavno za Europa Press.

Inače, Fernando Hierro se razveo 2019. od supruge Sonie Ruiz s kojom je dobio kćer Claudiju i sina Alvara. Bili su 28 godina u braku.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia