PONOSNA MAMA

Fani Stipković pokazala kako je uredila dječju sobu gdje provodi prve dane sa sinom

16.11.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Posljednji mjeseci 2023. godine za novinarku i voditeljicu i bivšu manekenku Fani Stipković zauvijek će imati posebno mjesto u njezinim uspomenama, budući da je tada rodila svoje prvo dijete, sinčića Nicolása Valentina

'My world', odnosno 'moj svijet', stoji kratko i jasno pored posljednjeg objavljenog videa na Instagram profilu naše novinarke i voditeljice Fani Stipković.

U njemu je poznata Velolučanka objavila video nastao prvih dana nakon rođenja sinčića Nicolása Valentina, a u kojem je pokazala koliko joj majčinstvo godi.

Na snimci se vidi Fani koja vadi sinčića iz njegove košare u kojoj mališan bezbrižno spava, nježno ga primiče i ljubi, a potom sjeda u fotelju na ljuljanje gdje ga doji. Riječ je o fotelji kakvu rado i često kupuju novopečene majke izrađene upravo za ovakve trenutke.

Ovom prigodom Fani Stipković je pokazala i kako je uredila dječju sobu u njihovom privremenom domu u Meksiku, budući da su se tamo ona i suprug, bivši nogometaš danas nogometni trener Fernando Hierro, preselili zbog njegovog novog angažmana.

Soba je, za prve dane života malenog Nicolása Valentina sasvim jednostavno uređena. Na sredini dječje sobice, na sredini tepiha nalazi se upravo košara za spavanje beba u počecima, dok je pored toga kinderbet smješten uz sam zid, u koji će maleni Nicolás Valentino 'preseliti' čim preraste košaru.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na kinderbetu je baldahin, kao i glazbeni vrtuljak kojeg bebe vole promatrati dok se vrti, a pored njega je i fotelja za dojenje.

Posebnu pažnju privlači neobična tapeta sa životinjama, zbog koje je soba još posebnija.