FERNANDO HIERRo

Prva fotografija supruga Fani Stipković sa sinčićem

06.11.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Kraj listopada od sada će imati posebno značenje za Fani Stipković i njezinog supruga, bivšeg nogometaša Fernanda Hierra, jer je upravo tada rođen njihov sinčić Nicolás Valentino

Naša bivša manekenka i televizijska voditeljica Fani Stipković uživa u prvim danima majčinstva. Otkako je krajem listopada rodila prvo dijete, sinčića kojem su ona i suprug nadjenuli ime Nicolás Valentino, sreća je potpuna.

A sada se na Instagram Storyju pohvalila i kako su ona i Fernando Hierro već krenuli u prve šetnje s malenim nasljednikom. Fani je objavila Fernandovu fotografiju na kojoj gura kolica ulicama meksičkog grada Guadalajare, u kojima spokojno spava maleni Nicolás Valentino.

Fani je do posljednjih dana trudnoće bila vrlo aktivna te nije propuštala ni posjete stadionu kluba Chivas Guadalajara, kluba u kojem je sportski direktor upravo njen suprug.

Vjenčanica Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Judith Castro

Da im je stigao nasljednik, otkrila je sama Fani na svom Instagramu, objavivši sretnu vijest riječima: '30.10.2023. u 6:48 AM život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolása Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom.'

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Podsjećamo, dok je Fani ovo prvo dijete, Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Novinarka i nogometaš nedavno su izrekli sudbonosno da na intimnoj ceremoniji u Meksiku, gdje žive posljednjih godinu dana.