bivša misica

Fani Čapalija prisjetila se prošlosti, pa zaključila: 'Sve više uviđam da živim život kakav mnogi priželjkuju'

06.01.2022 u 23:28

Bionic
Reading

Fani Čapalija davne 1993. godine proglašena je najljepšom Hrvaticom, a potom je na svjetskom izboru ušla među prvih pet finalistica. Iako se činilo da će brzo domaće modne piste zamijeniti svjetskim, njezin život krenuo je u sasvim drugom pravcu. Kako danas živi i kako se osjeća otkriva u novom intervjuu

Iako je od izbora prošlo 28 godina, Fani i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi, a u intervjuu je progovorila o ljubavi, udvaračima i otkrila kakvi ju muškarci privlače.

'Ljubav je pokretač svega, i moj život je ispunjen ljubavlju, ali to je sve što na tu temu imam za reći, a ako će se u mom životu dogoditi nešto vrijedno dijeljenja s javnošću, ja to neću kriti, kao što nisam ni do sada,' rekla je za Story.

Kaže kako su udvarači dio 'splitskog đira, da joj je to vrlo simpatično. Kada se radi i privlačnosti kaže kako će ju pristojnost uvijek privući, a prepotencija je nešto što je odmah u startu odbije.

  • +2
Fani Čapalija Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Fani živi na Čiovu, gdje uživa u svim povlasticama mirnog života: 'Vodim miran život, lišen svakog stresa, osim, eto, ovog pandemijskog kojem smo izloženi svi. Bavim se sobom i ljudima koje volim i uistinu se smatram privilegiranom osobom, koja uživa u malim stvarima, šetnjama uz more, druženju s prijateljima i obitelji. Veselim se svakom lijepom danu. U okvirima današnjeg vremena, smatram to velikim bogatstvom, koje ljubomorno čuvam,' otkriva u intervjuu za Story.

Iako se razdoblja izbora ljepote sjeća s kao jednog od najljepšeg i najuzbudljivijeg razdoblja, Fani danas živi daleko od očiju javnosti. 'Sve je u životu više-manje stvar odluke, pa tako i to. Zapravo, u razgovoru s drugim ljudima sve više uviđam da živim život kakvog mnogi tek priželjkuju,' zaključuje.