samozatajna splićanka

Bivša misica i dalje mami uzdahe: Fani Čapaliji obožavatelji laskaju i poručuju da joj 'nema ravne'

09.08.2021 u 23:21

Bionic
Reading

I danas je mnogi smatraju najljepšom hrvatskom misicom. Fani koja sada živi mirnim i povučenim životom na otočiću Čiovu pored Trogira svoju mediteransku ljepotu nikad nije izgubila i svojim prekrasnim izgledom i dalje plijeni pažnju, a već neko vrijeme i na Instagramu

Skoro tri desetljeća kasnije nakon izbora, i dalje izgleda spektakularno. To Fani Čapalija dokazuje svakom novom objavom na Instagramu gdje se aktivirala prošlog ljeta. Kraj najnovije objavljene fotografije na kojoj pozira sa svojim kućnim ljubimcem, samo je kratko istaknula - sreća.

Očekivano je i ovog puta puta 'zaradila' samo komplimente, a mnogi pratitelji su joj napisali nešto što često ponavljaju - kako je upravo ona naša najljepša misica. Bilo je i onih koji joj poručuju: 'Nema ti ravne'.

Prisjetimo se, Fani je bila druga Hrvatica koja je otputovala na izbor za Miss svijeta, gdje je odmah ušla u top pet najljepših djevojaka i ponijela titulu najljepše Europljanke. Nakon teških životnih turbulencija, Splićanka je pronašla svoju oazu na Čiovu.

  • +3
Fani Čapalija Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX