u splitu

U ugodnoj atmosferi ljubiteljice i ljubitelji francuskog brenda naočala pronašli inspiraciju za božićne poklone

14.12.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Napokon nam je stiglo najljepše doba godine, vrijeme veselja, darivanja, zajedništva, ali i onog zbog čega to doba najviše volimo – druženja s dragim ljudima. Upravo jedno takvo predblagdansko druženje održano je na jednoj od najljepših splitskih 'pjaceta', Morpurgovoj poljani

Ljubitelji ovog cool francuskog brenda, poznate Splićanke i Splićani: Fani Čapalija, Anamarija, Antonio i Aljoša Asanović i mnogi drugi uživali su u ugodnoj i opuštenoj predblagdanskoj atmosferi, ali se i na vrijeme riješili 'slatke muke' – što staviti dragoj osobi pod bor. Bilo da želite razveseliti roditelje, prijatelje, dijete ili partnera, s IZIPIZI naočalama je teško pogriješiti, stoji u priopćenju.

U bogatoj IZIPIZI ponudi mogu se pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. Svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom oduševljavaju ljude svih generacija. Najmlađima je najslađe poklanjati, a Baby&Kids i Junior kolekcije su neodoljive, skijaše možete razveseliti Glacier i Sun snow modelima, a one koji snijeg ne obožavaju sunčanim naočalama sa 100% zaštitom od sunčanih zraka i UV zračenja. Izbor sunčanih naočala uistinu je širok, a posljednja kolekcije Outer Space savršen je izbor za svakog tko jedva čeka da zima završi.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i svakoj prilici.