VAŽNA ODLUKA

Evo zbog čega je zapravo Meryl Streep prihvatila ulogu u seriji 'Male laži'

15.02.2018 u 13:00

Bionic
Reading

Obožavatelji diljem svijeta prije nekoliko su dana s oduševljenjem dočekali vijest kako uskoro počinje emitiranje druge sezone serije 'Male laži' u kojoj će se po novom pridružiti i glumica Meryl Streep, a sada znaju i zašto je prihvatila tu ulogu

Vijest o ulasku glumice Meryl Streep u seriju 'Male laži' potvrdila je prije nekoliko dana Nicole Kidman objavom zajedničke fotografije na Instagramu, uz koju je napisala: 'Dobro došli u obitelj #BigLittleLies, gospođo Streep - jedva čekam xx.'

Trostruka oskarovka uskočit će u ulogu Mary Louise Wright, majke Perryja Wright kojeg je u prvoj sezoni glumio Alexander Skarsgard, utjelovivši mladog supruga bivše pravnice Celeste koju pak igra Kidman.

Iako je Streep bez razmišljanja prihvatila ovu televizijsku ulogu, što je ujedno i velika prekretnica u njezinoj karijeri prepunoj filmskih uspješnica, producenti su strahovali od njezina odgovora.

'Reese i ja smo mnogo razmišljale i shvatile kako bi Meryl bila savršena u toj ulozi. Sve kao da je napisano za nju i svi na setu smo navijali da upravo ona dođe na to mjesto. No, nismo znali hoćemo li je uspjeti pridobiti', rekla je Kidman ovih dana stranim medijima kada su je zatekli na tjednu mode u New Yorku.

Dodala je tada i kako slavnu 68-godišnju glumicu nije trebalo dugo nagovarati.

'Da, ona uistinu dolazi k nama. Mislim da je jednostavno htjela poručiti: 'Da, podupirem vas kao žene i vjerujem u vas', i smatram kako je to njezina bitna odluka', zaključila je poznata Australka koja u seriji glumi jedan od glavnih likova.

  • +5
Premijera nove HBO serije Male laži Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Serija je i bez velike Meryl Streep redala nevjerojatne uspjehe i obarala sve rekorde gledanosti, pa se od nove sezone očekuje i mnogo više.