U TVORNICI KULTURE

Evo tko je sve slavio na četvrtom izdanju nezavisne novinarske nagrade Rock & Off

06.02.2022 u 00:00

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Tvornici kulture održano je četvrto izdanje nezavisne novinarske nagrade Rock & Off u organizaciji Iskona

Na četvrtom izdanju nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off nagradu za Album godine dobio je prvijenac Bad Daughter 'Let me Panic', a kantautorica Dunja Ercegović slavila je i u kategoriji Pop&Off izvođača godine.

Urban&4 slavili su prestižnu titulu Pjesme godine zahvaljujući singlu 'Sama', a dobili su i statuu za Iskonovu nagradu publike.

U Tvornici kulture u subotu je u kategoriji Veliki prasak godine nagradu odnijela Miiriam, koji joj je uz Rock&Off kipić, donio i novčanu nagradu HDS ZAMP-a u vrijednosti od 10 tisuća kuna.

  • +10
U Tvornici kulture održan Rock & Off Izvor: Profimedia / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Za Rock&Off izvođača godine proglašeni su Kensington Lima, a Grše je slavio u kategoriji Rap&Off. Pobjedu u kategoriji Elektro&Off odnio je Toni Starešinić, dok je kipić iz kategorije Jazz&Off pripao Matiji Dediću.

Ovogodišnja nagrada za životno djelo Rock&Off-a pripala je kantautoru Milanu Manojloviću Manceu.

Nagradu u kategoriji Koncertni izvođač godine dobila je grupa Jonathan, koja je održala i koncert na kraju same dodjele nagrade. Uz njih, dodjelu nagrade Rock&Off svojim su nastupima uveličali Doringo, ERIC, Grše, Miiriam, Milošev, Plastic Knives, The Gentleman, Tús Nua, Urban&4, pocket palma i Šiza.